-

Galet trött. Gärtners igår. Fett roligt. Stockholm var underbart.
Nu ska jag fortsätta skriva på min novell. Ciao

hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad, hela världen är så underbar bara man får ett svar

Sjuk jävla kväll på sticky igår, jag, molle och axel. Så mycket canada så det finns ju för fan inte ord för det. Hoho se där ja, träffade som alltid vid otippade tillfällen min kära fyllebästis sebbe. Så najs. Tyckte att kvällen var den sjukaste på länge. Och, har sådana vackra bilder och filmer från igår. Igår tog jag hand om axel, och kvällen innan det tog han hand om mig. Två oskulder spräckta på två kvällar, Mingel och Sticky. Ja, Happy Hour är så fint, och göteborg har så många goa gubbar så det finns inte. Bara utbyta några ord är så najs. Vaknade upp klockan 12 hos axel, och kom på mig själv att, just det, heh, jag är ju ensam här, jag drar nog till molle. Eftersom mannen av stål pallade att sticka till jobbet imorse klockan 7, måste jag ge honom en eloge, helvete det hade jag ALDRIG orkat om jag var som han igår. Oj oj oj. Och mingel vill jag inte ens prata om, haha. Det var en fin kväll, förvisso. Med martin,jocke,axel och molle. Men, saker som man sa, som man inte borde säga sas.Och ja, heh, jag var le koko. Skitsamma, ikväll är det middag med hanna och sofia som gäller. mina fina damer, ska bli så mysigt. I onsdags var jag även med martina och mös med henne i göteborg, så underbart, den kvinnan är fin.  Nu ska jag ha MAT för fan

The town is so small,how could anybody not look you in the eyes, the way that you drive by, The world is such a wonderful place, The world is such a wonderful... I see everyone before me, there was birthday sex and sleep


Frågetecken, Planera, Åka hem, Längta, Ännu mera frågetecken, Beirut, Band of horses. Lördag, Snart Stockholm, Fan, vad är det som händer?

jag var på hultsfredsfestivalen jag skrek mig hes och var full och galen

Hultsfred... Var omständigt,galet och underbart. Allt på samma gång helt enkelt. Det var längesen jag uppskattade min säng lika mycket som jag uppskattar den nu. Att duscha hemma. Kunna ta ett glas vatten ur en kran. Gå på en toa med vatten och inte någon bajamaja. Argh. Jag spenderade mina hultsfredsdagar med riktigt härliga människor och såg så mycket bra konserter. Frans ferdinand med tommy var riktigt jävla grymt. Dansen, haha. The Sounds med Axel (Maja ivarsson var så jävla underbar att det var på gränsen till orgasm). Maia Hirasawa med madde. Ólafur Arnalds med Molle,Oscar,Maale,Hannes,Louise och dante. SMK med molle i öltälet. The killers, fan vad underbart det var med nostalgikickarna. Och Thåström med Axel och Molle. Dropkick Murphys med Isa och någon jävla galning som hette Fredrik som uppenbarligen bara ville ligga. Det är tur att mina slåss egenskaper finns, haha. Annars hade han väl haft sina händer i mina trosor, och hur kul hade det vart?! Mja, inte så. Så jag drog omkull fittan och nöjde mig med att säga att han var vidrig och gick därifrån. Ja, ja har haft det underbart. Handlat min första öl som artonåring med. Bara den känslan är obeskrivlig. Jag har tillochmed duschat i en simhall till ett försök att hålla mig fräsch. Men det går ju fan inte att undvika att bli sliten. haha. Dessutom har Hultsfred gett mig fina HPN och PN. Men om jag ska vara negativ så, ja... haha, gud sa åt mig att lugna mig tror jag, fick mensen på onsdagen och jävlar. Det var inte kul för resten må jag säga. Humöret upp och ner som en jävla bergodalbana. Regnet hade vi med oss och det blev mysiga kvällar i vårt låga partytält. Trodde att Kings of leon och Sahara hotnights skulle vara mycket bättre än de var live, men hade jävligt skoj ändå må jag säga. Jag ska svälja några koppar kaffe nu, har inte fått så mycket av det denna veckan. Och dem som känner mig vet att jag knappt fungerar utan kaffe på morgonen. Jag har fina minnen med mig hem.(Hultsfredsoskulden är tagen) Och nu ska jag packa om väskorna till Falsterbo. Se där ja!


falkenberg är nog det bästa stället som finns

Falkenberg har vart galet jävla fint. Åkt i pimpmobil/paulfrank bilen. Världens ljud. Bikinis. Tutningar. Cowboyhatt. Uppringningar. Stranden. Topless. Äckel. Middagarna. Utgång. Skratten. Dansen. Mys-skjortan. Erik och Seb. Jocke och gurra. Öl mys till klockan 8 på morgonen. Taxi. Jimmy. Skrik. Moona. Bakis. Bok. Sanden som fastnar in i huden. Arga barnfamiljer. Lipstick jungle. Packa ihop. Säga på återseende. Sms:en. Lekarna. Karin, hiho. Julia, vinslukarn. Emma, dansarn. Louise, ett mål. Älskade denna helgen.

Det är skönt att inte vakna upp och ha ångest över man gjorde dagen innan.

-

det hände något med mig igår kväll, när jag på moln går, sjunger på aldrig mera 17 år och kär. vad kommer jag bli på måndag? 18 år och ensam? kärlek är trubbel, skakar om ens inre. jag kan bli mogen jag kan bli sansad, jag kan skaffa mig en bättre karaktär, men jag blir ju aldrig mera 17 år och kär. på min födelsedag kommer jag släppa taget. då är det dax för mig att ta 5 steg framåt, och aldrig mer se tillbaka på oss. det hände något med mig igår, när jag svävade ut i rymden med härligt sällskap, tanken slog mig att, varför måste jag vara värst hela jävla tiden. inte för att jag är det med flit, men varför måste jag ligga i så jävla mycket. tror det bli lugning på mig hedanefter. jag är förändrad. and it's all cause' you, yeah, now honey honey honey, i can walk walk walk.

nu handlar jag middag och sen kommer finisar och firar mig.

RSS 2.0