Sometimes it just feels better to give in.


visst, jag har inte unnat mig sol idag. men, jag har lyckats städa hela huset, städa upp mig. och snart ska jag gå och mysa lite. trots att det är 29 grader varmt kan jag inte låta bli att klä mig i svart och sätta på mig en varm hatt. ja, jag är nog sjuk i huvudet, men vad fan gör det egentligen? det viktigaste är ju trots allt att jag är hyfsat stabil, och dte är jag just nu. så ja, fuck chemistry,love and passion. usch, man glömmer bort vem man är när kärlek är involverat. eller, man blir så jävla annorlunda. nu, mår jag faktiskt första gången riktigt bra. fyfan vad skönt. tjing och pling.

-


Never knew I could feel like this, Like I've never seen the sky before, Want to vanish inside your kiss,Every day I love you more and more, Listen to my heart, can you hear it sings,Come back to me, and forgive everythinglåter bilderna tala för sig själva. varenda lilla molekyl i min kropp skriker efter närhet.tur att det finns musik och scener som rör en vid hjärtat i alla fall. i övriga fall så är min själ död.

schalalalalalaaa, jag vill vara 17 år och kär, schalala, jag vill vara 17 år och kär, jag kan bli mogen, jag kan bli sansad jag kan skaffa mig en bättre karaktär jag skulle kunna bli en munk eller till och med en nunna men aldrig mera 17 år och kär, jag bKärleksförklaringar det är egentligen ingenting för mig, att försöka säga alla minnen, känslor, problem, bråk, telefonsamtal, konstiga händelser, killar, humorn, festerna, och framtidsplanerna. för du vet dem redan katten. Det enda jag vill säga är Bite me. Och att det är skönt att ha någon som dig i sitt liv, där det alltid händer någonting, ingen falskhet och gå bakom ryggen skit. Det är pangpå varken sig jag vill det eller inte. Och ärlighet är det som varar längst. Ser fram emot att få klänga vid din sida ett jävla bra tag till. Breakdancingpung i våra hjärtan.

-

sitter med mamma och pappa och tittar på det underbara 80 talet, VH1 classics vad hade jag gjort utan det? det finns saker som är svåra att förstå, svåra att förklara. en sak är säker, jag är rädd för att någon ska se mig och lämna mig där. och tyvärr, kommer jag nog inte ta ner min garde på ett jävla tag, nu ska jag låtsas vara glad ett tag... för jag har så mycket att vara glad över. så, nu gosar jag ner mig och förhoppningsvis somnar jag någon gång.

set me free, why don't you babe? get off my life, why don't you babe? you really don't need me, you just keep me hangin' on. - vanilla fudge


foto: jag.
Det är lördag, haft en sjuhelvetes två dagar, blivit singel igen, vart på skolavslutningsfest hos simpe, sjuk kväll och dimmig, middag hos underbara hanna igår, sen vidare till louise schaffi, och jävlar, ja, det var sjukt najs. allt jag har att säga är att jag är JÄVLIGT TAGGAD! BARCELONA, PÅ MÅNDAG! AAAAAAAH!

Don't know why I'm still afraid, If you weren't real I would make you up, now, I wish that I could follow through, I know that your love is true and deep as the sea


foto:jag
det verkar bli en bra tisdag
sovit otroligt gott inatt,lycklig är jag
blir nästan tårögd när jag tänker på denna natten som var
kärlek, ja, det är komplicerat, men den är fin också.... åh...

-


städa,sallad,mormor o berra,planera barcelonakläder, stryka bort saker från väggarna.

-


foto: jag
mitt huvud eller kropp tillåter mig inte att få sova
även om terroristen gör allt för att visa sin kärlek till mig
hon klänger och lägger sig tätt intill mig, lägger sitt huvud på mitt knä och pussar mig när jag börjar gråta. funderar nästan på om man verkligen behöver en pojkvän till vintern, det enda jag vill ha just nu är en egen lägenhet,mitt egna solarium,tränningsmaskin,balkong,  och för att inte glömma min kära hund terroristen/joy. ser på topgun. sen blir det long kiss goodnight, ja, bara massa pang pang. det är så jävla rätt.

Don’t main to be rude or anything, Don’t main to be rude to anyone, I Don’t main to be rude or anything, I’m Just breaking my head thinking of you,I’m thinking of you, I’m thinking of you


jag saknar att vara lycklig/olycklig, jag saknar smärtan, jag saknar värmen. helvete vad jag saknar dig, varje dag tänker jag på dig, hela tiden, ser dig överallt. mitt hjärta tillhör fortfarande dig, kommer nog alltid göra. helvete verkligen.

- kärlek suger verkligen

- du är ung jossan, det kommer fler killar
- jag vill fan inte ha någon annan, hatar att han är Den killen, varför var det så att det skulle skita sig så jävla fruktansvärt

- okej, du har rätt, kärlek suger något fruktansvärt
- och ändå vill vi ha den, fan, vad vi människor är komplicerade

- du, du har rätt, faktiskt...

you got me beggin' you fot mercy, lalalalalallaaaaaaaaa, ein studenta tjopfaderalla lalalaa


louises bilder
igår var det en lycklig dag för alla studenter, och först var jag hos jocke på hans mottagning, det var mysigt som fan. sen drog jag till dante, där vi hade sång och en jävla massa tal. det var jävligt fint. ja, kvällen blev lång och jag är jävligt schleten idag, men vad gör det? jag är ung och ibland är det meningen att man bara ska släppa loss helt enkelt. är hos molle och chillar ska snart hem och gosa ner mig i soffan och bara vara. so long.

So give me black light, so give me hot knives, on a dance floor no one tells time. Oh, I've made love, yeah, I've been fucked, so what? I'm a cartoon, you're a full moon, let's stay up.


vart en fruktansvärd och underbar vecka/helg
fina vänner, jobbiga inre sår, alkohol, dans, jacuzzi, mys i olika soffor, balkonger/verandor, singel, göteborg, kläder, kullavik, kungsbacka, onsala, lerkil, minnen, volleyboll
jag har blivit tom och känslokall, vad fan är det som händer?

RSS 2.0