Oh yeah, crayfish and ambulance.


foto: josephine torgersen (jag)
I Lördags hade jacqueline&sofia världens mysigaste kräftskiva, i ett indiantält(!)
Jättetrevligt verkligen, med snapsvisor och glitterkräftpaljetter. Tack tjejer!
(Tråkigt dock att jacke fick åka till sjukan pga blodutgutelse)

Emily Teller

o
foto: jag
Var hemma hos en av mina nya musor. Emily Teller, tog några headshots. Funkade riktigt bra mellan oss, tror detta kommer bli ett bra sammarbete. I alla fall, vi skulle haft en stor photosession idag, men är jätte sjuk. Och det var tur att vi stälde in, för nu har ju regnet fått för sig att komma. Mer dagar kommer. Nu ska jag skriva en novell! So long! 

Im a man of constant sorrow, Ive seen trouble all my days. Ill say goodbye to colorado, Where I was born and partly raised.


Foto: josephine torgersen (jag)

14 augustifoto:jag
härlig kräftskiva för jennifer grahn!

Don't try to be perfect, be happy instead, don't try to be everything, you're just one piece, one piece of million others who livin' around the world, you can't be all those millions be happy instead.


foto:jag
Jag är så lycklig över att ha både KAMERA OCH DATOR tillbaka. inte haft någon riktig hobby denna sommarn. Men bilderna är från när jag,louise och pia var i askim och gottade i solen. jag söker fortfarande modeller. Så det finns fortfarande hopp för de som är sugna, heh. Saken är att jag har så många olika nya skisser och projekt som jag vill genomföra. SÅ c'mon. hihi. nu tog mitt glas vin slut. dax att sova.

RSS 2.0