Merry christmas!


Foto: josephine torgersen
Jag önskar fan er alla en god jul för tusan! Och grattis på födelsedagen S-D. Malin, var tvungen då du är så mysigt söt på denna bilden. So long!

If everybody knew me, I wouldnt know myself!


Foto: josephine torgersen
fick höra att allt vi haft är en förbannad lögn, lurad. tack så mycket.

You'll be much more satisfied if you continue with your life and dedicate it on people that do care about you.


Foto: josephine torgersen

What's the time? Seems its already morning, I see the sky, its so beautiful and blue. The TV's on, But the only thing showing is a picture of you.


Foto: jimmy backius
ta mig tillbaka till de dansanta dagarna.
ta mig tillbaka till konserterna och härligt sällskap.
ta mig tillbaka till när allt gick att lösa.
ta mig tillbaka till alla härliga spontana nätter.
ta mig tillbaka till alla dessa middagar och äventyr.
ta mig tillbaka till alla skratt och omfamningar.
ta mig tillbaka till de tider när alla fanns där.
ta mig tillbaka till de oslagbara ögonblicken där jag kände mig sedd.
ta mig tillbaka till de stunderna då jag kände mig tillräcklig.


I gave up coffee and cigarettes, I hate to say it hasn't helped me yet, I thought my problems would just dissipate, And all my pain would be in yesterday.

Cause I swear that I'm dying, slowly but its happening. Fuck.
LOVE IT! Ja, haha. Vad gör man en sådan natt som denna? Jag lyssnar på depp låtar som inte gör mig friskare. Ligger hemma och har äckelfeber och äckligt ont i halsen. Och äckligt ont i hjärtat. Det finns nu, så många andledningar till att hata dig. Men kan jag det? Nej. Även om härliga kristian anttila hänger över dig och vårat citat så ... känner jag av dig mer och mer för var dag. Kommer du ihåg vad jag sa? När jag var ifrån dig för mycket, så gör jag saker som du gör omedvetet för att kännas vid dig. Jag skakar när jag sträcker på mig, haha. Men jag kommer på mig själv idag. Jag ler, för jag egentligen har besparat mig mer smärta. Att, vara ifrån dig är det svåraste jag vet, men med dig så har jag ont. Och om det är sant, allt man har hört det sista. Så kan du bara, ja, ha det fint. Jag bär med mig våra minnen, de bra. Så kan du få fortsätta med att vara ... Ja, vem du nu är. Haha. Rätt mystiskt, att jag föraktar att jag har älskat dig så innerligt som jag gjort. Nästan skrämmande. Lycka till, säger jag bara. Och nu ska jag nostalgitrippa! Vad underbart att få le, och inte känna dåligt samvete för jag har vart den jag har vart och den jag är. So long! 

I'm weird, cause I hate goodbyes,I got misty eyes as they said farewell. But I'll know where several are,If my dreams get real bizarre, Cause I saved a few, And I keep them in a jar.


Foto: jag  (- nummer 3.) 
HAHA, asså denna dagen är ett skämt. Fan vilket skämt. Vissa människor asså, jag bara suckar högt. Men ni ser ju, lördags! Sjukt trevligt! Och hoppas att jag skriker av lättnad när denna veckan är slut. mer te och sen sova för peppa mig. yey. Längtar efter lite hake och jossan tid, ska bli skönt med julfika med honom imorgon. Det, det behövs för mitt humör, han är som mitt nikotinplåster, härligt. Någon som fattade vad jag menade? So long!

Disgusted and unhappy but trying to find peace, Trying to escape what seems like endless misery, I want some peace and quiet away from all of you, Well I try so hard to get away but there's nothing I can do no

Satan said dance.
Härlig lördag. Jävligt lyckat. Lika mysigt som alltid att vara med de härliga brudarna. Inte lika mysigt att jag var bakfull som fan när jag vaknade upp i kungsbacka. Och verkligen försökte spela need for speed på morgonen, men ja, hade ingen reaktionsförmåga. Jag vill iväg. Så jävla mycket. Bort från allt. Läsa en bok om Andy Warhol på stranden, träna lite, dricka drinkar, fota massssssssor, skriva på en gammal skrivmaskin, dansa om natten, sitta på en balkong och se dagen gry. Så vill jag leva just nu. Sverige gör mig deppig. Men i alla fall så börjar mitt nya liv, just nu. Inga mer cigg, träna 5 dagar i veckan. Medicin för min hy, jävlar vad vacker jag kommer bli. Haha. Nej nu ska jag sova, för jag ska upp snart och äta frukost med jonas och shoppa julklappar med honom. Han är nog den uddaste killen jag vet! Haha! So long!   

Viktor Vauthier


I love him! Helt genialsisk!

Copenhagen, it makes me feel so good, Copenhagen, The way I know it should!


vi tog färjan över till vårt kära danmark


var på jacob holdts utställning "tro, hopp och kärlek"
lunch med bästa

let's take a walk

copenhagen

irländsk pub

biljard flumm

kungsbacka here we come

young folks

ram di dam

fina louise

fräcka dj:s

vilken dansant kväll, en ganska perfekt onsdag
Foto: josephine torgersen

-

It's almost like you had it planned
It's like you smiled and shook my hand and said
"Hey, I'm about to screw you over big time"
And what was I supposed to do?
I was stuck in between you and hard place
We won't talk about the hard place

But I don't blame you anymore
That's too much pain to store
It left me half dead
Inside my head
And boy, looking back I see
I'm not the girl I used to be
When I lost my mind
It saved my life

It's how you wanted it to be
It's like you played a joke on me
And I lost a friend
In the end
And I think that I cried for days
But now that seems light years away
And I'm never going back
To who I was

i'm not who i used to be, i'm me, my own person, and i have never felt so alone.


Foto: josephine torgersen
Modell: emily teller

Alla verkar klara sig så jävla bra...
Och jag är så sjukligt arg på hur du kan med...

Julia karlsson

Blev rörd till tårar när jag hittade denna lilla kommentar i en oändligt gammal blogg. Saknar dig lillan! 

Postat av: julia
jag älskar ju dig, josephine.
du gjorde sommaren & hösten tvåtusensju till något jättefint för mig som jag aldrig kommer att glömma. jag kommer aldrig att glömma när jag skulle sova hos dig för första gången när du, jag och dina tre manliga vänner gick ner och badade klockan två på natten för att sedan somna i en hög i ditt rum. jag kommer aldrig att glömma hur vi vaknade på morgonen och dansade till billie the vision and the dancers i ditt vardagsrum och åt rostade smörgåsar eller hur ledsen jag var när det var dags att kramas & pussas hejdå. jag kommer aldrig att glömma den där sensommarkvällen i åsa när vi gick ner till vattnet och fotograferade och jag berättade saker för dig som jag inte berättat för någon annan. jag kommer aldrig att glömma när vi var på håkan och jag fick lov att hålla din hand under "det är så jag säger det". kvällen då vi åt tacos, dansade till marit, rökte i din trädgård, drack té, åt godis och somnade till breakfast at tiffanys var en utav de finaste kvällarna jag har haft.
jag vet inte vad som hände efter att vi suttit i pappas bil i vintras och bytt julklappar.
jag hoppas inte att det tog slut där på något vis, för att du är en sådan fin vän och förlorar jag dig så vet jag inte vad jag ska ta mig till.
2008-feb-14 @ 15:22

Don't wanna be a goody-goody! I don't want just anybody! No! I don't want anybody saying, You belong to me, You belong to me!


Foto: josephine torgersen
Modell: emily teller

Why do you make a start? With no means to go on? It's on the tip of your, Ruby, we used to love you truly, You used to make us laugh, It really was a gas, But now you're a bore, One! Two! Three! It was you, and them, and me! Look what you do!


Foto: josephine torgersen
Sötnosen: petra särnwald

I poured my booze all down the kitchen drain, And watched my bad habits get flushed away, I thought that that would keep my head on straight, And all my pain would be in yesterday, I must quit, I must quit, you


Foto: josephine torgersen
Modell: emily teller

Cause in the same space we’re disconnected and in your own mind you’re not attracted, But in your own life over reacted and in your own time


foto: jag
i onsdags var jag på kärvänligt besök hos madde i götet! där även frida var med. mycket mysigt med foto, tjöt, kaffe, och skräckfilm. i fredags åkte jag till stockholm för att se min syster hoppa i globen med hästen. Mer bilder kommer imorgon om detta! jag känner mig förövrigt bra! gjorde nog ett av de svåraste besluten i mitt liv i fredags... men jag gjorde det, och jag gjorde det för min skull. nu måste jag sova, so long!

RSS 2.0