I've seen a palace in London, I've seen a castle in Wales, but I'd rather wake up beside you and breathe that ol' familiar smell, I never thought you could leave me, I figured I was the one, but I understand your sadness


Foto: josephine torgersen
IMORGON SKA JAG PÅ BAL! SJUKT! Sitter och skriver min sista tenta för gymnasietiden. Jag är melankolisk och vill inte riktigt göra klart den. Men bal imorgon ska bli behövligt. Denna bilden är från malmö. So long!

Pablo can you take me to the boats? Where the ocean meets the land and where the ocean meets my hand. Where I can feel the winds of change is a-blowing in. You know I love you endlessly, this is not about that at all.


Foto: josephine torgersen
Makeup: martina olsson
Modell: malin dannerstedt

Hänt så mycket nu det sista så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Mina bilder har även vart på en andra vända, igår så var dom på evenemanget Tur & retur paris, ett fint franskt dansant kväll. Fina amanda åkerman hade filmvisning, och jag och filip johnson och philip söderlind ställde ut våra bilder. Jag har fotat för martina (bilderna ovan), haft det mycket stressigt med plugget, allt ska in till nästa onsdag. Kalle och jag har haft vinkvällar, mycket mys nu när jag vart så stressad. Sen efter onsdagen, då är det bara att vänta in studenten. Jag längtar nu, men längtan har fått sitt sting med ångest med. Eh, jag måste köpa mat och sedan bege fortsätta plugga. So long!


Who will be the queen, when the king is at the scene!


Foto: josephine torgersen
Sjujävla spelning frank dynamite bjöd på i onsdags på sticky fingers. Åh, mina fina pojkar! Duktiga var dom och jag sprang runt med en öl i handen och njöt. Något jag verkligen rekomenderar att lyssna på! Hade min vernissage i torsdags och det var så kalas fint så det finns inte! Tack ni som kom och förgyllde kvällen! Skumpan var god, kläderna från king kong vintage var så jävla snygga och människorna var vackra. Glöm inte att min utstllning pågår tills imorgon! Valborg firades med min fina man, vi drack gott och åt gott, livsnjutare så att säga. Idag ska jag vara med simon & osh, käka lite gott tror jag och ta oss en öl, adekvat som fan. Butiken blir allt vackrare! Dessutom fyller filip johnson år idag, grattis mannen! (duktig kille det där) So long! 

RSS 2.0