I love rock n' roll! So put another dime in the jukebox, baby! I love rock n' roll! So come and take your time and dance with me! Ow!


nästan alla bilder är mina. haha.
Kanonkul fredag! Rockmiddag hos fröken olsson i kullavik och sedan trädgårn. Skitkul! Dock ligger man hemma hela lördagen för all energi har tagit slut... slut på glädje. Delade ut den igår till mina kära, men idag var det isolering. Blir så sur på mig själv på samma gång. För att jag ligger hemma och tycker synd om mig själv. Men jag antar att det hör till. So long!

|

"i can't do everything, but i'd do anything for you."
förlåt


What would you think of me now, so lucky, so strong, so proud? I never said thank you for that, now I'll never have a chance.


foto:josephine torgersen
jag och emily firade att vi fått vårt första fotojobb med fanta! haha! så spännande! ferutti jobbet kommer äga rum på torsdag och efter det åker jag till stockholm för att titta på min syster när hon ska hoppa i globen. Tänk att jag ska få plåta så vackra vackra skor och halsband och allt annat smaskigt de har. utöver att just detta är fantastiskt, så är jag trött, trött på allt annat. längtar tills jag pluggar någon annanstans. typ, london, paris. tentan gick riktigt bra idag också, känns jätte bra! nu ska jag laga mat tror jag! So long!

You should know I never wanted to be in this ocean, Of not knowing what you will do, Hold it down, this foggy notion, Or take away all my skills, I party with my pain, You don't seem to come around


foto: josephine torgersen
ibland behöver man en av ens bästa vänner för att få en att må bättre. prata. och skratta åt fula saker på vem kan slå filip och fredrik. livets gång är ibland fel, men då bär man upp varandra. det är det vänner gör. och jag är glad att jag just har en sådan, wictor molinder.

Red and yellow pink and green purple and orange and blue, All of the colours I see my love everytime I see you, I'm wasted, I'm so wasted on you


angus & julia stone
sitter bokstavligen och förtär mitt hjärta genom på att lyssna på dessa genier som är ovanför. behöver nog påminnas hur det känns att vara helt nere för att hoppa några steg upp sen. gå vidare. går inte en minut utan att jag tänker på att jag inte dög. att jag inte räckte. nu finns det inget mer. det var sista gången om. och jag hatar att jag ... saknar din närhet. kan inte sova ordentligt, du är där vart jag än är, vad jag än säger, vad jag än drömmer. Du sitter på min axel. Och jag känner dig, hela tiden. Vaknade inatt och drömmde att du höll om mig. så vaknade för att vrida mig, men då vände jag mig in i väggen. Vilken metafor ändå. "ensamheten är att vända sig in i väggen" ... Du säger till mig, se inte så förstörd ut. Ta hand om dig. behöver få ut mina tårar, när dom är slut, då lovar jag dig att ta hand om mig. tills vidare. ska jag bara tänka på att all energi jag la på dig, allt jag gav till dig, var helt jävla förgäves. För din skull säger du, om du skulle gjort något för min skull, så hade jag velat att du kämpade, visade någon kraft. Men du vet ingenting, du vill ingenting. Ingenting händer.

I'm sitting here, I miss the power, I'd like to go out taking a shower, But there's a heavy cloud inside my head, I feel so tired, bur myself into bed, Well, nothing ever happens and I wonder


foto: adeline mai
en av mina personliga favoriter. hon är helt fantastisk. en av anledningarna till jag vill plugga foto i paris. fast egentligen vill jag plugga i london. men, ja ändå. kunskapsmässan ägde rum i göteborg igår och oj vad man blir sugen att plugga efter skolan med EN GÅNG. direkt efter sommaren. finns så mycket valmöjligheter så det är helt galet. men jag tänker ta den. jag vill lyckas. jag vill bli något. och det känns som om jag kan om jag vill. ikväll blir det mys med petra, kolla idol. äta middag. och se på film och käka äckligt mycket godis. på måndag ska jag och emily teller på ett möte, jaaaa, kanske blir det mitt första jobb. och boka biljett till london ska jag göra snart. åka till anne. nu ska jag pussa på en finis och duscha och åka hem. So long!

Summer nights you know what we do, We're just keeping it tight, simple as that, When it's dark outside, holding me down for delight, And we could do it all night long.. ..Reconsider me baby, c'mon!!!


foto:jag
hahahhaha, fantasin flödar? men det är alltid så, det finns alltid två sidor.
alltid. alltid. alltid. och jag vet inte what to do anymore.
"everybody hurts"

Dream and be what you feel, Don't you compromise what you wanna be, 'Cause change is okay, What's the point in staying the same, Regrets, forget what's dead and gone.


louise longards bilder. tokig fredag, tokiga vänner.

You’re my Sunday, Make my Monday come alive, Just like Tuesday you’re a new day, wakes me up, Wednesday’s raining, Thursday’s yearning, Friday nights, Then it all ends at the weekend, you’re my star


foto: jag

'

"even if my head is hanging down and watching the ground, you're still the only one who keeps me shining."


piraten och discodivan tackar för fin halloween med fina vänner!


snodd bild.
yo la tengo
gör helt underbar musik. jätte speciella men makes a lot of sense to me. haha. blivit en del weepies idag också, och för att inte glömma ane brun och the asteroids galaxy tour. får höra rätt ofta hur konstig musiksmak jag har. men vad är egentligen konstig musik? är det sådant som inte spelas på radion? i sådana fall så är gamlingarna också konstiga som lyssnar på elvis? eller? antar att det normala att lyssna på är R'n'B, och kan inte hjälpa att jag inte är stort fan av det. helgen har vart bra och dålig. jag hoppas jag får lite bilder av nära och kära och glo på imorgon! jag vet inte vad jag mer ska dokumentera än att jag är lite i extas för jag ska träffa en jätte fin sak imorgon. iiihiii! Nu ska jag sova. So long!


RSS 2.0